Om Foreningen Stopp Mobbingen

Om Foreningen Stopp Mobbingen

Foreningens formål er å stoppe mobbing!
Vi går i dialog med skoler der vi bistår elever som befinner seg i en mobbesituasjon. Vi informerer og hjelper elever/skoler med dialog for å løse en mobbesituasjon.

Vår visjon er et samfunn hvor barn og unge vokser opp i trygghet og likeverd.

Det mangler p.t. en instans som bistår foreldre/skoler med veiledning og råd, samt praktisk støtte der mobbing er oppstått. Vi forsøker derfor å hjelpe så mange som det er praktisk mulig for oss å  greie. Dette synes å  være den eneste måten å løse et fastlåst problem for de barna som opplever utrygghet i skolen, uten at skolen har klart å endre problemet.

Foreningen jobber også  for langsiktig forebygging gjennom informasjon, rådgivning og en bevisstgjøring hos voksen og barn. Mobbing skal  ikke godtas uansett hvor dette måtte oppstå, og det er viktig at vi alle tar et standpunkt for oss selv i  dette.

Foreningen Stopp Mobbingen ble etablert den 09.08.2009 av Tore Sveum. Og har i denne tiden bygd opp mye kompetanse rundt temaet mobbing. Antall henvendelser har bare økt i omfang. Dette sier bare noe om hvor omfattende problemet mobbing er i skolen/digitale medier. Grunnet økende henvendelser vil fokuset fremover være å etablere fylkesvise avdelinger, slik at det kan jobbes lokalt i fylkene opp mot foreldre/skoler og pedagoger m.fl. slik at opplæringsloven § 9a blir en lov som følges opp av skolene. Vi oppfordrer også alle til  å  bli tilhenger i vår facebook gruppe: Stopp Mobbingen. 

Vi blir sterkere som gruppe, hvis flere liker gruppen!

Nyeste kommentarer

29.09 | 16:14

låne! låne!! låne!!!
Leter du etter et anerkjent og akkreditert privat lån selskap som gir lån for livstids mulighet. Vi tilbyr alle typer lån på en veldig rask

...
18.01 | 12:14

Helt enig. denne siden suger

...
18.01 | 12:09

faen ta dere! idioter

...
17.12 | 06:48

Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that can make you rich for ever and it can also make your name famous and power to control people in high places in the worldwide.are you a Politicians,Musicians,Business Man/Woman,student,here is

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE