Velkommen til hjemmesiden vår

Disse produktene kan bestilles fra nå på epost ; mobbeprodukter@gmail.com
Thermokopp: Kr 250
Hettejakke: Kr 400
Singlet/t-skjorte:kr 200
Lue samt button: kr 200
Penn samt button: kr 50

Velkommen til hjemmesiden vår

Hvit Rose-markering mot mobbing - onsdag 20. januar 2016!

Se, følg og del markeringen på Facebook

Vi møtes ved tigeren foran Oslo S kl 17, går sammen i tog oppgjennom Karl Johan til foran Stortinget.. 
Der vil det bli holdt appeller fra flere personer.. 
Kjøreplan vil komme etterhvert når mer er på plass.. 

Se nederst i denne teksten, der vil det bli lagt inn linker til arrangementer flere steder i landet :) 

Stå opp å vis hva du mener om mobbing.
Ta med ei hvit rose. 
Nå må kampen mot mobbing rustes opp.
Vi har ingen å miste.


Del og inviter alle deres venner. 
Kanskje kan du ikke komme selv. Men vi blir glad om dere vil hjelpe å spre dette.

Flere byer arrangerer nå:
Averøy: https://www.facebook.com/events/1014660068601010/

Trondheim: https://www.facebook.com/events/928794163840585/

Sarpsborg: https://www.facebook.com/events/782662981840290/

Aust-Agder: https://www.facebook.com/events/495131697337143/

Velkommen til hjemmesiden vår

Det er store forventninger til hva som kommer til å skje i kampen mot mobbing i 2015. Hovedårsaken til der er at Djupedalutvalget skal presentere sitt arbeid antageligvis i Mars. På henvendelse fra oss har Regjeringen vist til at dem først etter presentasjonen av Djupedalutvalgets arbeid,starter sine vurderinger for hva dem skal bidra med.

Vi ønsker da å påpeke noen forhold som er viktige.

-Et barn som mobbes trenger kun en ting,det er en voksen som stopper mobbingen! Alt annet er uviktig!

-Tusenvis av barn har blitt utsatt for mobbing over lang tid,mange over flere år. Ingen antimobbetiltak løser deres utfordring alene,dem trenger profesjonell hjelp for å få rettet opp den skade mobbing allerede har gjort med dem. Pr i dag har ikke skolen den kunnskapen!

-Det vil alltid lønne seg å forebygge mobbing,stoppe mobbing! Når man må begynne å reparere,så betyr det at skolen har sviktet!

Velkommen til hjemmesiden vår

Gjennom 2014 så har vi opplevd en jevn økning i henvendelser som gjelder mobbing,spesialundervisning og barnevern. Tross sterkt fokus over flere år fra oss,så må vi erkjenne at vi fortsatt bare er i startgropa. Problematikken vi erfarer er lik i dag,som i 2009. Vi erkjenner også at vi burde vært flinkere med nasjonalt fokus,men vi har prioritert bort 'kontoret' til fordel for handling ute i marka.

For å dele vår erfaring,samt øke kapasiteten vil vi i 2015 legge vekt på mer nasjonal informasjon,bidra til å presse både lokale og nasjonale myndigheter til konkret handling i alle saker som gjelder barns rett til trygge oppvekstvilkår!

Vi vil også starte prosjekt 'flere støttespillere'. Vi veit at det finnes tusenvis av mennesker her i landet som brenner for å hjelpe barn og unge. Er du en av de,ta kontakt med oss med tanke på å kunne bli kandidat til kurset 'en god støttespiller'

Henvendelse sendes helst på epost til:
stottespilleren@gmail.com

Oppgi navn og adresse,epost og tlfnr samt fødselsår. Skriv litt om hva du brenner for,og hva du tenker du ønsker å kunne hjelpe med. På denne måten kan du bli en del av fremtidens nasjonale støttespiller korps.

Velkommen til hjemmesiden vår

Det er veldig godt å se hvor mange som Søndag 16 November valgte å trekke ut i gatene og delta i de mange fakkeltog som ble arrangert rundt i landet!

Nå synes flere og flere aktivt ta tak for å stoppe mobbing!

Da er det viktig å understreke hva som er Stopp Mobbingens fokus: Vi jobber ikke med forebyggende programmer,men har stor tro på at håndtering av enkeltsaker,altså stoppe mobbing,faktisk er det som i dag mangler for å få bedre effekt av alle forebyggende program som brukes. Vi bistår skoler og foreldre direkte i enkeltsaker,og vi stopper mobbingen. 

2015 blir året vi tar sats,vi mener alle skoler i hele landet skal ha tilgang til vår bistand,så derfor starter vi jobben med systematisk kursing av nye støttespillere over hele landet. Ingen barn skal trenge å erfare at dem mobbes over tid. Vi skal stoppe mobbing!


Velkommen til hjemmesiden vår

Den siste tiden har det vært økt fokus i media om mobbing. Søndag den 16 November så arrangeres det fakkeltog mot mobbing flere steder i landet. Det er viktig at dette fokuset bidrar til å gjøre en forandring. Det betyr at man må få fokus på HANDLING. 

Stopp Mobbingen skal bidra til det.

Sammen stopper vi mobbin g

Velkommen til hjemmesiden vår

Nå er skolene godt i gang etter både ferie og streik.Som vanlig er det ved skolestart økt fokus på problemet mobbing. Denne uka har mange skoler hatt antimobbeuke. Dette er veldig bra,spørsmålet er om det bidrar til mindre mobbing? 

Stopp mobbingen ble i år 'hedret' fra det offentlige ved å komme på listen over de som kan gi høringsuttalelse ifbm et forslag til presisering i opplæringsloven. Regjeringen ønsker å presisere at man kan flytte en mobber. Dette har vært regulert i lovverket i mange år,men ikke så direkte presisert. Nå synes det som om mange tror/forventer at denne presiseringen vil løse en del saker,det tror ikke vi. Etter å ha bistått i mange hundre mobbesaker rundt i landet,så er det kanskje en eller to saker der flytting av mobber kunne vært en løsning! Vi er derfor redd for at presiseringen(som vi er glade for) skal skape urealistiske forventninger rundt i landet.Derfor etterlyser vi mer fokus og innsats fra regjeringen som kan bidra til å redusere mobbeproblematikken. Et stikkord fra oss vil i den sammenhengen være økt fokus på sosial mestring hos elevene.....Ønsker også å minne om at alle kan kontakte oss for råd eller bistand når det gjelder mobbesaker,saker som omhandler spesialundervisning,samt barnevernssaker. Ha en god mobbefri uke alle sammen

Velkommen til hjemmesiden vår

Stopp mobbingen har gjennom årene fått mye erfaring og dermed praktisk kompetanse på flere områder en mobbing.

Ved å ha bistått direkte i mange saker over hele landet har vi fått mer og mer henvendelser om saker som gjelder spesialundervisning samt barnevern.

Vi ser at både utfordringer med spesialundervisning og barnevern kan henge sammen med mobbeproblematikk.Dette er et så omfattende område med svært store utfordringer så for å møte et udekket behov har vi i dag mulighet til å kunne følge opp disse sakene via firmaet 'støttespilleren'. Ta kontakt med Tore på 91560020 for mer informasjon


Nyeste kommentarer

16.04 | 12:56

20 000.000 kr personer som är i behov med en ränta på tre procent 3% återbetalas under 35 år gammal. Kontakta mig
E-post:luciana.salvatore147@gmail.com

...
13.04 | 08:00

Здравствуйте! Мне необходима ссуда в сумме до 15000$ на срок от 60 до 72 месяцев ,но только без предоплат до получения средств на мой счет и без оплаты за банковский ( почтовый) перевод . Все расходы должны быть заложены в общую сумму кредита с последующ

...
08.04 | 00:55

Ansøg om et hurtigt og bekvemt lån for at betale regninger og at starte en ny finansiering dine projekter til en billigste rente på 2%. Kontakt os i dag via: el

...
08.04 | 00:53

Ansøg om et hurtigt og bekvemt lån for at betale regninger og at starte en ny finansiering dine projekter til en billigste rente på 2%. Kontakt os i dag via: el

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE