Nyttige tips og telefonnr.

Bekymringstelefonen
Voksne for Barn
Tlf. 810 03 940
Telefontjenesten for voksne som har bekymringer eller spørsmål i forhold til barn og unge.

Bekymringsmailen er et tilbud til deg som ønsker å ta skriftlig kontakt isteden for å ringe. Våre vakter besvarer tjenesten regelmessig. I ferier og høytider besvares ikke mailene like tett. Din avsenderadresse vil være synlig for den som besvarer mailen.

E-post: bekymring@vfb.no
 

Kilde : http://www.vfb.no/xp/pub/topp/foreldretelefonen

Voksne som er bekymret for barn og unge kan også ta kontakt.

Jeg håper tilbudet gjør at flere barn og unge får hjelp, sier generalsekretær Randi Talseth i organisasjonen Voksne for Barn.

Alarmsentralen 116 111 er åpent utenom kontortid, og blir en utvidelse av barnevernets tilbud. Telefon og nettjenesten skal sikre barn og unge som er utsatt for vold, overgrep eller omsorgssvikt hjelp.

Alarmsentralen blir finansiert av Barne- og Likestillingsdepartementet, og det er Kristiansand kommune ved barnevernvakta som har ansvar for driften.

Daglig leder i BarneVakten, Øystein Samnøen ønsker tiltaket velkommen.

En alarmtjeneste som barn og unge kan ringe til hvis de utsettes for omsorgssvikt, vold eller overgrep er et kjærkomment hjelpetilbud. BarneVakten har lenge etterlyst akuttelefon til barn og unge, og et slikt tilbud er et skritt i riktig retning.

Samnøen forteller at Norge i dag er ett av få land i Europa som ikke har en såkalt "Hotline", som er en del av EUs Safety and Awareness-program.

Telefontjenesten til Barnevernvakten samt Kripos sin røde knapp er viktige tiltak. Jeg håper de mottar få henvendelser men frykter det motsatte, sier han.

Les mer på alarmsentralens nettside:
www.116111.no

Kilde Barnevakten : http://www.barnevakten.no/sider/tekst.asp?side=26256

Vedrørende klage til rektor, skjema ligger under og hjelp til utfylling.

Kilde: Barneombudet

Hjelp til utfylling av klage :
http://www.barneombudet.no/sfiles/07/03/1/file/forklaring-til-klagemal-om-psykososialt-skolemiljo.pdf

http://www.korspahalsen.no/start/default.asp
Her kan du være anonym, ulike tema man kan diskutere. Helt trygt for alle.


Nyeste kommentarer

18.01 | 14:48

Vil du ha et presserende lån for å starte en bedrift eller støtte din bedrift? har du søkt etter lån hos bankene og lånefirmaene uten svar? søk ikke mer, siden du har funnet et pålitelig lånefirma Trust Fund Loan Company, gir vi beløp fra $ 3000 til $ 100

...
28.12 | 22:51

hvis du er interessert i å få et lån av noe slag, bare e-post: Oceanicfinance113@gmail.com / Oceanicfinance113@hotmail.com eller whatsApp: +1(267)725-7570

...
29.09 | 16:14

låne! låne!! låne!!!
Leter du etter et anerkjent og akkreditert privat lån selskap som gir lån for livstids mulighet. Vi tilbyr alle typer lån på en veldig rask

...
18.01 | 12:14

Helt enig. denne siden suger

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE