Standard side

Nå er skolene godt i gang etter både ferie og streik.Som vanlig er det ved skolestart økt fokus på problemet mobbing. Denne uka har mange skoler hatt antimobbeuke. Dette er veldig bra,spørsmålet er om det bidrar til mindre mobbing? 

 
Stopp mobbingen ble i år 'hedret' fra det offentlige ved å komme på listen over de som kan gi høringsuttalelse ifbm et forslag til presisering i opplæringsloven. Regjeringen ønsker å presisere at man kan flytte en mobber. Dette har vært regulert i lovverket i mange år,men ikke så direkte presisert. Nå synes det som om mange tror/forventer at denne presiseringen vil løse en del saker,det tror ikke vi. Etter å ha bistått i mange hundre mobbesaker rundt i landet,så er det kanskje en eller to saker der flytting av mobber kunne vært en løsning! Vi er derfor redd for at presiseringen(som vi er glade for) skal skape urealistiske forventninger rundt i landet.Derfor etterlyser vi mer fokus og innsats fra regjeringen som kan bidra til å redusere mobbeproblematikken. Et stikkord fra oss vil i den sammenhengen være økt fokus på sosial mestring hos elevene.....Ønsker også å minne om at alle kan kontakte oss for råd eller bistand når det gjelder mobbesaker,saker som omhandler spesialundervisning,samt barnevernssaker. Ha en god mobbefri uke alle sammen

Stopp Mobbingen opplever et økende behov for direkte bistand i en del saker. Dette har medført et økende kostnadsbilde for foreningen, for å kunne opprettholde dette tilbudet så trenger vi økonomisk støtte.

 

Derfor ber vi om at du blir støttemedlem for 2014. 
Du blir støttemedlem ved å betale kr 300 

Til konto 2140.03.47848 ‘mrk støttemedlem’

Vi forventer at de som får direkte bistand i saker er støttemedlemmer.

 

Vi har dessverre høye reisekostnader, så må vi også be om at det dekkes reiseutgifter med min kr 250 pr møte/besøk vi stiller opp på.

 

Ønsker du å gi oss økonomisk støtte utover det så merk betalingen med støtte 2014.

 

Til det offentlige tilbyr vi forskjellige tjenester, pris og vilkår avtales individuelt. 

Vi i Stopp Mobbingen ønsker alle et mobbefritt 2014
 
 
2013 har vært et hektisk år for oss i Stopp Mobbingen.Vi har gjennom året blitt kjent med svært mange og alvorlige mobbesaker. Gjennom året har vi også fått mange henvendelser om saker som gjelder spesialundervisning og barnevern.
 
Vi har utfordringer med å dekke hele landet,men vi begynner å få et større nettverk. Iløpet av 2014 håper vi å være landsdekkende.
 
Nytt av året er en økende tendens til henvendelser fra det offentlige. Gjennom 2013 har vi fått forespørsel om bistand fra skoler,barnevern,politi,bup,helsesøstre og psykologer.
Dette velger vi å ta som en bekreftelse på at vår bistand i enkeltsaker faktisk gir gode resultater.
 
Gledelig er det også at flere skoler har forhåndsbestilt kurs/foredrag for 2014. 
 
Vår hjemmeside har lenge vært nedprioritert,men det er et mål å kunne dele mest mulig av hva som skjer med dere alle gjennom hjemmesiden nå i 2014.
 
Tilslutt vil vi minne om at det er bedre og ta kontakt tidlig hvis du har spørsmål eller utfordringer,venter du kan det være vanskeligere å finne gode løsninger.
 
Nytt av året er Tores Blogg,se undermenyen her og følg med på hva som skjer i hverdagen.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Tone Bergli Jone | Svar 26.12.2014 13.12

Denne organisasjonen er noe av det viktigste du kan støtte.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.04 | 12:56

20 000.000 kr personer som är i behov med en ränta på tre procent 3% återbetalas under 35 år gammal. Kontakta mig
E-post:luciana.salvatore147@gmail.com

...
13.04 | 08:00

Здравствуйте! Мне необходима ссуда в сумме до 15000$ на срок от 60 до 72 месяцев ,но только без предоплат до получения средств на мой счет и без оплаты за банковский ( почтовый) перевод . Все расходы должны быть заложены в общую сумму кредита с последующ

...
08.04 | 00:55

Ansøg om et hurtigt og bekvemt lån for at betale regninger og at starte en ny finansiering dine projekter til en billigste rente på 2%. Kontakt os i dag via: el

...
08.04 | 00:53

Ansøg om et hurtigt og bekvemt lån for at betale regninger og at starte en ny finansiering dine projekter til en billigste rente på 2%. Kontakt os i dag via: el

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE