Dagbok fra en mors verste mareritt

(Dette er historien bak en av registreringene i Mobberegisteret)

Min sønn ble utsatt for mobbing i 1. klasse.  Vi ble helt tatt på sengen da vi oppdaget hvor grov mobbing små 6-åringer kan være i stand til.
Han fikk brist i ribbenet to ganger, øreskade, mye juling, buksevann osv … Skolen lovet mange ganger å sette i gang tiltak.
Etter å ha blitt utsatt for mobbing i litt over et halvt år, valgte vi å flytte og få ham over til en annen skole. Han var på dette tidspunktet dypt deprimert og ønsket bare å dø. Skolen viste ingen forståelse for vår fortvilelse, og mente de hadde gjort det de kunne.
Jeg begynte å skrive hva som hadde skjedd som egenterapi. Etter hvert endte dette som en bokutgivelse.
Håpet med boken er at flest mulig leser den, og ser hvor ødelagt et menneske blir av mobbing.  Nå sommeren 2009 er det fire år siden han skiftet skole, og vi har fremdeles mye hjelp og tilrettelegging pga senvirkningene han har fått etter mobbingen. Dette kommer nok til å prege ham mye i de neste årene som kommer, og deretter resten av livet.
Vår historie er ikke unik. Det sitter mange fortvilte og slitne foreldre rundt i Norge som kunne skrevet en tilsvarende bok. Men jeg har valgt å dele ut vårt mareritt, sånn at andre foreldre eller ansatte rundt barn kan bli mer klar over hvor viktig det er å stoppe mobbing så fort som mulig!
Boken er skrevet under pseudonymet Ingrid Haabet, for å verne om min familie.
mvh Ingrid Haabeth
Dagbok fra en mors verste mareritt av Ingrid Haabeth

Her kan du kjøpe boken:

Bokomtale

Nyeste kommentarer

16.04 | 12:56

20 000.000 kr personer som är i behov med en ränta på tre procent 3% återbetalas under 35 år gammal. Kontakta mig
E-post:luciana.salvatore147@gmail.com

...
13.04 | 08:00

Здравствуйте! Мне необходима ссуда в сумме до 15000$ на срок от 60 до 72 месяцев ,но только без предоплат до получения средств на мой счет и без оплаты за банковский ( почтовый) перевод . Все расходы должны быть заложены в общую сумму кредита с последующ

...
08.04 | 00:55

Ansøg om et hurtigt og bekvemt lån for at betale regninger og at starte en ny finansiering dine projekter til en billigste rente på 2%. Kontakt os i dag via: el

...
08.04 | 00:53

Ansøg om et hurtigt og bekvemt lån for at betale regninger og at starte en ny finansiering dine projekter til en billigste rente på 2%. Kontakt os i dag via: el

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE