Dagbok fra en mors verste mareritt

(Dette er historien bak en av registreringene i Mobberegisteret)

Min sønn ble utsatt for mobbing i 1. klasse.  Vi ble helt tatt på sengen da vi oppdaget hvor grov mobbing små 6-åringer kan være i stand til.
Han fikk brist i ribbenet to ganger, øreskade, mye juling, buksevann osv … Skolen lovet mange ganger å sette i gang tiltak.
Etter å ha blitt utsatt for mobbing i litt over et halvt år, valgte vi å flytte og få ham over til en annen skole. Han var på dette tidspunktet dypt deprimert og ønsket bare å dø. Skolen viste ingen forståelse for vår fortvilelse, og mente de hadde gjort det de kunne.
Jeg begynte å skrive hva som hadde skjedd som egenterapi. Etter hvert endte dette som en bokutgivelse.
Håpet med boken er at flest mulig leser den, og ser hvor ødelagt et menneske blir av mobbing.  Nå sommeren 2009 er det fire år siden han skiftet skole, og vi har fremdeles mye hjelp og tilrettelegging pga senvirkningene han har fått etter mobbingen. Dette kommer nok til å prege ham mye i de neste årene som kommer, og deretter resten av livet.
Vår historie er ikke unik. Det sitter mange fortvilte og slitne foreldre rundt i Norge som kunne skrevet en tilsvarende bok. Men jeg har valgt å dele ut vårt mareritt, sånn at andre foreldre eller ansatte rundt barn kan bli mer klar over hvor viktig det er å stoppe mobbing så fort som mulig!
Boken er skrevet under pseudonymet Ingrid Haabet, for å verne om min familie.
mvh Ingrid Haabeth
Dagbok fra en mors verste mareritt av Ingrid Haabeth

Her kan du kjøpe boken:

Bokomtale

Nyeste kommentarer

18.01 | 14:48

Vil du ha et presserende lån for å starte en bedrift eller støtte din bedrift? har du søkt etter lån hos bankene og lånefirmaene uten svar? søk ikke mer, siden du har funnet et pålitelig lånefirma Trust Fund Loan Company, gir vi beløp fra $ 3000 til $ 100

...
28.12 | 22:51

hvis du er interessert i å få et lån av noe slag, bare e-post: Oceanicfinance113@gmail.com / Oceanicfinance113@hotmail.com eller whatsApp: +1(267)725-7570

...
29.09 | 16:14

låne! låne!! låne!!!
Leter du etter et anerkjent og akkreditert privat lån selskap som gir lån for livstids mulighet. Vi tilbyr alle typer lån på en veldig rask

...
18.01 | 12:14

Helt enig. denne siden suger

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE