Dagbok fra en mors verste mareritt

(Dette er historien bak en av registreringene i Mobberegisteret)

Min sønn ble utsatt for mobbing i 1. klasse.  Vi ble helt tatt på sengen da vi oppdaget hvor grov mobbing små 6-åringer kan være i stand til.
Han fikk brist i ribbenet to ganger, øreskade, mye juling, buksevann osv … Skolen lovet mange ganger å sette i gang tiltak.
Etter å ha blitt utsatt for mobbing i litt over et halvt år, valgte vi å flytte og få ham over til en annen skole. Han var på dette tidspunktet dypt deprimert og ønsket bare å dø. Skolen viste ingen forståelse for vår fortvilelse, og mente de hadde gjort det de kunne.
Jeg begynte å skrive hva som hadde skjedd som egenterapi. Etter hvert endte dette som en bokutgivelse.
Håpet med boken er at flest mulig leser den, og ser hvor ødelagt et menneske blir av mobbing.  Nå sommeren 2009 er det fire år siden han skiftet skole, og vi har fremdeles mye hjelp og tilrettelegging pga senvirkningene han har fått etter mobbingen. Dette kommer nok til å prege ham mye i de neste årene som kommer, og deretter resten av livet.
Vår historie er ikke unik. Det sitter mange fortvilte og slitne foreldre rundt i Norge som kunne skrevet en tilsvarende bok. Men jeg har valgt å dele ut vårt mareritt, sånn at andre foreldre eller ansatte rundt barn kan bli mer klar over hvor viktig det er å stoppe mobbing så fort som mulig!
Boken er skrevet under pseudonymet Ingrid Haabet, for å verne om min familie.
mvh Ingrid Haabeth
Dagbok fra en mors verste mareritt av Ingrid Haabeth

Her kan du kjøpe boken:

Bokomtale

Nyeste kommentarer

29.09 | 16:14

låne! låne!! låne!!!
Leter du etter et anerkjent og akkreditert privat lån selskap som gir lån for livstids mulighet. Vi tilbyr alle typer lån på en veldig rask

...
18.01 | 12:14

Helt enig. denne siden suger

...
18.01 | 12:09

faen ta dere! idioter

...
17.12 | 06:48

Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that can make you rich for ever and it can also make your name famous and power to control people in high places in the worldwide.are you a Politicians,Musicians,Business Man/Woman,student,here is

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE